Huisregels van STIDAG

  1. Betrokkenen aan Stidag betalen in januari € 100,00 voor aansluitkosten per kalenderjaar, nieuw betrokkenen betalen dat ook bij de aanmelding.
  2. Vaste kosten worden door Stidag niet voorgefinancierd, d.w.z. dat kosten van aktes, griffiekosten, leges en dergelijke vooraf betaald dienen te worden.
  3. De voor u gemaakte kosten worden regelmatig in de vorm van een kostenoverzicht, bij u onder de aandacht gebracht. Deze kosten moeten binnen 1 maand aan Stidag voldaan zijn. Stidag schort haar werkzaamheden op als het kostenoverzicht de 200 euro overstijgt.
  4. Contante betalingen aan Stidag worden alleen erkend als u hiervoor een door Stidag ondertekend betaalbewijs kunt overleggen.
  5. Bij iedere betaling en correspondentie s.v.p. het dossiernummer vermelden. Bij wijziging van adres- en/of telefoonnummer verzoeken wij u dit tijdig en uitsluitend schriftelijk door te geven onder vermelding van het dossiernummer.
  6. Per 1 februari 2010 worden door Stidag geen inspanningen meer verricht voor betrokkenen en/of aspirant betrokkenen die niet voldoen aan bovenstaande huisregels.
  7. Stidag bewaart de archiefstukken 7 jaar. Zonder instructie worden deze daarna vernietigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *