Kosten van STIDAG

De gemiddelde “kosten” zoals een geregistreerde inventarisakte, een kamer huur/verhuur overeenkomst, een verklaring van eigendom, een ter beschikkingstelling, of een akte van geldlening; allen inclusief registratie en gebaseerd op aansluiting bij Stidag.nl en maximale zelfwerk­zaamheid van de betrokkene.

 

Bundeling van kennis, zoals die bij Stidag.nl aanwezig is “voorkomt” veel problemen en bedenk daarbij dat een advocaat, accoun­tant, fiscalist, dokter of psychiater leeft van de problemen, zij kosten daarbij al gauw een veelvoud en bieden u vaak een onzekere afloop.

 

Voorkomen doet Stidag.nl dan ook beslist liever als voor u de brand­weer spelen. De adviestarieven zijn op 15 mei 2007 vastgesteld en goedgekeurd en bedragen:

 

Aansluiting voor het kalender jaar 2013 100,-
Gem. kosten voor één inventaris akte 72,-
Gem. kosten voor één akte autogebruik 72,-
Gem. kosten voor enkelvoudige briefwisseling 15,-
Gem. kosten voor opvragen van één faillissement verslag 15,-
Dossier bestudering 0,25 pm
Verplaatsingskosten 0,25 km
Verblijfskosten n.o.t.k.

 

Genoemde bedragen zijn vrij van b.t.w. bij beschikking van 11 mei 2004. Stidag kan bij de vele werkzaamheden best wel wat belangeloze hulp of inzet gebruiken, ook die van U.

 

De kosten worden genoteerd en zijn voor u zichtbaar middels een kostenoverzicht welke aan u per kwartaal toegezonden wordt. Voor de betaling hiervan geldt een brengplicht.

Min- en onvermogend


Onder het begrip van min- en onvermogend verstaat Stidag een situatie waarin de betrokkene over een beperkt inkomen beschikt van, op of onder het bijstandsniveau en geen toegang heeft tot zijn vermogen wegens beslag of juist door het ontbreken van enig vermogen.

  • Mensen die zelf over financiële middelen beschikken nodigen wij uit om tegen een eerlijk en aangepast tarief deel te nemen. Voor de betaling hiervan geldt een brengplicht.
  • De kosten en donaties die u aan Stidag betaalt zijn volledig fiscaal aftrekbaar onder nummer 04.01280.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *