Wat doet STIDAG

Onder het dak van Stidag werken inmiddels vele mensen, waaronder ondernemers en oud-ondernemers, accountants, specialisten op fiscaal gebied, bankmedewerkers, juristen, maatschappelijk werkers en niet te vergeten onze administratieve medewerkers en vrijwilligers. Allen stuk voor stuk bekwaam door jarenlange ervaring.

 

Allen gedreven door een maatschappelijk verantwoorde aanpak, staan zij ondernemers en ook hun partners bij in een gebied welke vaak als ondoorzichtig wordt gezien. Zij leggen u de kansen en mogelijkheden uit, geven u advies over haalbaarheid en risico. Zij procederen zo nodig met u zonder het menselijk aspect te verliezen.

 

Medewerkers van Stidag beschikken over meer dan alleen kennis van het insolventierecht (rechten en plichten bij financiële problemen). Zij beschikken ook over een ruime kennis en ervaring in het bedrijfs- en familieleven.

 

Zij hebben de afgelopen jaren gezamenlijk meer dan twintigduizend ondernemende mensen opnieuw op de “rails” kunnen zetten en hen een nieuwe toekomst mogen bezorgen.

 

Zij verrichten daarbij feitelijk, net als de Reddingsmaatschappij voor drenkelingen, een overheidstaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *