Wat maakt STIDAG zo anders

Stidag heeft een enorm archief en toegang tot de kennis van vele advocaten die in het ondernemings- en/of insolventierecht zijn gespecialiseerd. De kosten van deze specialisten zijn per uur dermate hoog, dat ze voor veel ondernemers in financiële problemen onbetaalbaar zijn.

 

Stidag is in het bijzonder bedoeld voor mensen voor wie de toegang tot de rechtspraak om technische, praktische, emotionele maar vooral ook om financiële redenen moeizaam of onmogelijk blijkt te zijn. Een opvatting waarmee Stidag veel aandacht verkreeg van de rechtspraak, landelijke media, advocatuur en politiek in een veranderende maatschappij.

 

Vaak afgewezen door iedereen, in het bijzonder door de rechtsbijstandverleners, wegens een gebrek aan polisdekking, een geweigerde toevoeging door de Raad voor de Rechtsbijstand (op basis van artikel 12 lid 2) en de vele andere uitsluitingen zoals het rechtbank reglement welke allen een eerlijke verdediging, zoals opgenomen in onze grondwet en de rechten van de mens, in de weg staan.

Stidag is bedoeld om juist deze mensen, ondanks de beperkte middelen, met raad en daad bij te staan. Stidag werkt tegen bureaukosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *